Nem cajunkrydret rejebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nem cajunkrydret rejebowl

Nem cajunkrydret rejebowl

med cremet kokosris og spicy mangosalat

I aften frister vi med fantastiske cajun-krydrede rejer stegt med smør og hvidløg. Skønt tilbehør er cremet kokosris og en frisk mangosalat med kål og chili. Dette vidunderlige måltid laver du på under 20 minutter.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Spis mig først
Allergener:
Æg
Sennep
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

75 g

Rødkål, skåret

½ g

Chiliflager

1 stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til rejer

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3538 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt48.1 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat86.6 g
Sukker23 g
Protein17.2 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min.

Tag gryden af varmen.

Tilsæt kokosmel, rør rundt.

Lav mangosalat
2

Imens, halver lime.

Bland mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Bland mango, rødkål, salt, chiliflager og olivenolie i en stor skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg rejer
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Krydr rejer med salt.

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med Ay Cajun-ba i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Tilsæt smør og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret kokosris og mangosalat i dybe tallerkener.

Top med rejer og limemayonnaise.

Drys med koriander.