I aften har vi lavet en innovativ opskrift, hvor vi fylder hotdogbrød med noget helt andet end pølser og ketchup. Vi smører cajunsmør på brødene, og rister dem, så smørret smelter. Derefter fylder vi brødene med radisesalat med kål og lime og stegte rejer med mayonnaise og cajunkrydderier. Hjemmelavede fritter passer perfekt til det.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Spidskål, skåret
500 g
Kartofler
75 g
Radiser
½ stk
Lime
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min, eller indtil gyldne og gennemstegt, og overfør til en mellemstor skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Skær radiser i tynde skiver.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Bland spidskål [1/2 pose, 2P], radiser, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt limesaft i en mellemstor skål.
Bland smør [1 spsk I 2 spsk] og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål, når fritterne har 5 min tilbage.
Del hotdogbrød [1/2 pakke] på midten, og smør med cajunsmør.
Varm hotdogbrød på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil let ristet.
Vend mayonnaise og resterende Ay Cajun-ba i skålen med rejer.
Fyld hotdogbrød med radisesalat og rejer.
Server med fritter og resterende limebåde.