I aften har vi lavet en innovativ opskrift, hvor vi fylder hotdogbrød med noget helt andet end pølser og ketchup. Vi smører cajunsmør på brødene, og rister dem, så smørret smelter. Derefter fylder vi brødene med radisesalat med kål og lime og stegte rejer med mayonnaise og cajunkrydderier. Hjemmelavede fritter passer perfekt til det.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Spidskål, skåret
1 stk
Lime
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
500 g
Kartofler
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Radiser
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min, eller indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en mellemstor skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Skær radiser i tynde skiver.
Skær lime i både.
Bland spidskål, radiser, salt og et skvæt limesaft i en mellemstor skål.
Bland smør og halvdelen af Ay Cajun-ba i en lille skål, når fritterne har 5 min tilbage.
Del pølsebrød på midten, og smør med cajunsmør.
Varm på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil let ristet.
Vend mayonnaise og resterende Ay Cajun-ba i skålen med rejer.
Fyld pølsebrød med radisesalat og rejer.
Server med fritter og resterende limebåde.