Denne uges fiskeret bliver en favorit for hele familien. Sprød, perfekt stegt torsk med skønne krydderier. Syrlige basmatiris med citron, stegte sorte bønner, peberfrugt, majs og hvidløg. Og så topper vi med en spicy cajunmayo og grøn forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
½ pakke
Sorte bønner
1 dåse
Majs
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Forårsløg
4 g
Hvide Løjer & Urter
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 spsk
Vand (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Vand (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.
Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Tilsæt et stort skvæt citronsaft lige inden servering.
TIP: Fjern ikke låget!
Skyl sorte bønner [½ pakke, 2P] under koldt vand i en si, og hæld væde fra majs.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil næsten blød.
Tilsæt sorte bønner, majs, Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og vand [3 spsk I 6 spsk], og steg videre i 1-2 min.
Krydr med et nip peber, og overfør til en tallerken.
Imens, dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber og halvdelen af Ay Cajun-ba.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme (tilsæt en smule olivenolie ved behov).
Steg fisk i 2-3 min på hver side.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland resterende Ay Cajun-ba, mayonnaise, vand [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Anret ris, grøntsager og fisk på tallerkener.
Dryp med cajunmayonnaise.
Drys med det grønne forårsløg.