Cajunkrydret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret torsk

Cajunkrydret torsk

med syrlige basmatiris og stegte sorte bønner

Denne uges fiskeret bliver en favorit for hele familien. Sprød, perfekt stegt torsk med skønne krydderier. Syrlige basmatiris med citron, stegte sorte bønner, peberfrugt, majs og hvidløg. Og så topper vi med en spicy cajunmayo og grøn forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

½ pakke

Sorte bønner

1 dåse

Majs

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

4 g

Hvide Løjer & Urter

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)632 kcal
Energi (kJ)2644 kJ
Fedt13 g
Mættet fedt1.5 g
Kulhydrat83.2 g
Sukker12 g
Protein35.8 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både. 

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Tilsæt et stort skvæt citronsaft lige inden servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Skyl sorte bønner [½ pakke, 2P] under koldt vand i en si, og hæld væde fra majs.

Skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil næsten blød.

Tilsæt sorte bønner, majs, Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og vand [3 spsk I 6 spsk], og steg videre i 1-2 min. 

Krydr med et nip peber, og overfør til en tallerken.

Steg fisk
4

Imens, dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber og halvdelen af Ay Cajun-ba.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme (tilsæt en smule olivenolie ved behov). 

Steg fisk i 2-3 min på hver side.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland cajunmayonnaise
5

Imens, bland resterende Ay Cajun-ba, mayonnaise, vand [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret ris, grøntsager og fisk på tallerkener.

Dryp med cajunmayonnaise.

Drys med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image