topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret kylling

Cajunpaneret kylling

med krydrede kartofler og frisk tomatsalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.

Tags:
Børnevenlig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

280 g

Kyllingebryst

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Peberfrugt

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2887 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt25.4 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat68.8 g
Sukker14.5 g
Protein45.9 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Mamas Favorit. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat fint.

Hak persille fint.

Hak peberfrugt fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Paner kylling
3

Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland hvidløg, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], Ay Cajun-ba og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panering.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker [1 tsk I 2 tsk] i en skål.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener.

Server med aioli.