Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.
En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
280 g
Kyllingebryst
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Peberfrugt
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Mamas Favorit. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Hak tomat fint.
Hak persille fint.
Hak peberfrugt fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Læg hvert kyllingebryst mellem to fryseposer på et andet skærebræt, og bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland hvidløg, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], Ay Cajun-ba og et nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panering.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker [1 tsk I 2 tsk] i en skål.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.
Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener.
Server med aioli.