En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
280 g
Kyllingebryst
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
500 g
Kartofler
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Peberfrugt
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Hak tomat, persille og peberfrugt fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir på et andet skærebræt, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland hvidløg, Ay Cajun-ba, panko, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker [1 tsk I 2 tsk] i en skål.
Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber.
Anret kylling, kartofler og tomatsalat på tallerkener.
Server med aioli.