En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den perfekte opskrift! Her går vi all in med vores yndlingskrydderi: cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldenbagte kartofler, som du dypper i lækker aioli. Server med salsa på friske grøntsager og en lækker dressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
280 g
Kyllingebryst
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 tsk
Sukker til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Hak tomat, persille og peberfrugt fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir på et andet skærebræt, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland hvidløg, Ay Cajun-ba, panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker i en skål.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret kylling, kartofler og tomatsalat på tallerkener.
Server med aioli.