Cajunpaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpaneret sej

Cajunpaneret sej

med sprøde fritter og peberfrugtsalsa

Sej er en torskfisk med lidt mørkere kød end almindelig torsk. Paner den i panko og steg den i olie, så får du fantastisk fast og velsmagende kød. Server fisken med hjemmelavede fritter og aioli, en vidunderlig peberfrugtsalsa med persille, og så er denne uges lækre fiskeret klar til at spise!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

500 g

Kartofler

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 tsk

Sukker til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2531 kJ
Kalorier (kcal)605 kcal
Fedt17.1 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker15.2 g
Protein35 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Hak tomat og persille fint.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Lav salsa
3

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en skål.

Paner fisk
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en skål.

Pisk æg i en anden skål.

Kom panko og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje skål.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og resterende Ay Cajun-ba.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret salsa, fritter og fisk på tallerkener.

Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image