Altså, synes du ik’, lige som os, at chorizo er en undervurderet ingrediens? Her giver vi derfor chorizo stor fokus i en fantastisk og cremet carbonarasauce og serverer med spaghetti og frisk appelsinsalat. Pølsens dejlige røde farve og krydrede smag får den fra peberfrugter, hvidløg og cayenne, som giver sting til saucen. Carbonarasaucen, som koges sammen på fløde, bouillon og lagret ost, og som er tilberedt med æggeblomme i klassisk stil, slynger sig perfekt rundt om spaghettiens længder. Appelsinsalaten giver dig en ekstra smagsdimension af balsamico - og stol på os, når vi siger, at smagene forener sig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Chorizo-pølse
60 g
Blandet salat
20 g
Finrevet ost
1 stk
Appelsin
1 stk
Æg (trin 4)
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.
Pres eller hak hvidløg fint. Skær chorizo i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt chorizo, og steg i 4-5 min.
Skær tomat i skiver. Skær appelsin i tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Bland madlavningsfløde, æggeblomme* [1 stk | 2 stk], grøntsagsbouillon og 3/4 revet ost i en skål. Tilsæt spaghetti til panden med chorizo. Tilsæt æggeblanding. Tag panden af varmen, og rør rundt i 1 min. Smag til med salt* og peber*.
Bland tomat, appelsin og salat i en skål. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret carbonara i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost. Server med appelsinsalat.