Caribisk inspireret rejebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk inspireret rejebowl

Caribisk inspireret rejebowl

med mangosalsa og saltede peanuts

I aften drømmer vi os væk til Caribien, og frister med en fantastisk bowl fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores bowl med aromatiske jasminris, rejer glaseret i sojasauce, sød chili og ketchup, og en frisk mangosalsa med lime, agurk og koriander. Og så topper vi herlighederne med salte peanuts og limesaft.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Krebsdyr
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Rødløg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Mango

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salsa

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2603 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt13.9 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat103.1 g
Sukker36.3 g
Protein19.8 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak agurk groft.

Hak koriander fint.

Skær lime i både.

Lav salsa
3

Bland mango, agurk, koriander, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
4

Imens, skær rødløg i 1 cm både.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og rødløg med Jorden Rundt og salt i 3-4 min, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Glaser rejer
5

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce, ketchup og vand til stegepanden, og steg i 30 sek.

Server
6

Anret ris, rejer og mangosalsa i dybe tallerkener.

Drys med peanuts.

Server med resterende limebåde.