I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og løg og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
1 stk
Lime
1 pose
Mynte
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
50 g
Ananas
300 g
Svinekamfilet
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
½ stk
Rødløg
3 dl
Vand (trin 1)
½ efter behov
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget!
Skræl ananas, og hak groft.
Skær lime i både.
Hak mynte fint.
Hak agurk groft.
Skær tomat i 2 cm tern.
Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.
Bland agurk, tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
Anret ris, svinekød og ananas i dybe tallerkener.
Top med tomat-agurkesalat, srirachamayonnaise og mynte.
Server med resterende limebåde.