Centralamerikansk oksekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Centralamerikansk oksekødsbowl

Centralamerikansk oksekødsbowl

med let tomatsalat og smagfuld BBQ-mayonnaise

I aften byder vi på en farverig opskrift med masser af spændende smagsoplevelser. Vi laver centralamerikansk oksekødsbowl med hvidløg, majs og lækre krydderier. Vi serverer vores bowl med luftige ris, en let tomatsalsa med agurk, velsmagende BBQ mayo og frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

250 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

1 dåse

Majs

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)828 kcal
Energi (kJ)3465 kJ
Fedt40.2 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat81.77 g
Sukker14.3 g
Protein35.37 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Bland tomatsalat
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hæld væde fra majs. Hak agurk groft. Skær tomat i 2 cm tern. Bland agurk og tomat i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt oksekød, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt hvidløg og majs
4

Tilsæt hvidløg, majs, Panamad, tomatpuré [½ dåse, 2P] og vand* [½ dl | 1 dl], og steg videre i 2 min.

Bland BBQ-mayonnaise
5

Bland mayonnaise og BBQ-sauce [½ pakke, 2P] i en lille skål. Hak koriander groft.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød, tomatsalat og BBQ-mayonnaise. Drys med koriander.