Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller til en picnic. Vi fylder vores wraps med stegt kylling, høvlet ost og salat med hjemmelavet cæsardressing lavet på fraiche, mayonnaise og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Salat
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt og et nip peber i en stor skål.
Skyl salat.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Vend salat i dressingen indtil dækket.
Fyld tortillabrød med salat, kylling og høvlet ost.
Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.