Chili cheese-tops
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili cheese-tops

Chili cheese-tops

10 stykker | med jalapeño

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 10 chili cheese-tops. Og ingredienserne er der blot 4 ingredienser af, så det bliver faktisk ikke nemmere at lave dine egne chili cheese-tops! De er sprøde udenpå og bløde og ostede indeni. Paneringen krydres med lidt røget paprika, og osten med finthakket jalapeño, så dine chili cheese-tops får den helt rigtige, spicy smag.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Jalapeno

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Røget paprika

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2473 kJ
Kalorier (kcal)591 kcal
Fedt38.1 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat31.4 g
Sukker1.7 g
Protein30.9 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Form ostekugler
1

Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.

Bland revet gouda og jalapeño i en stor skål.

Form kugler af osteblandingen med hænderne [10 stk].

TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Paner ostekugler
2

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken. 

Bland panko, røget paprika og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend hver ostekugle i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Steg ostekugler
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg ostekugler i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne. 

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
4

Server ostekugler mens de er varme.