Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 10 chili cheese-tops. Og ingredienserne er der blot 4 ingredienser af, så det bliver faktisk ikke nemmere at lave dine egne chili cheese-tops! De er sprøde udenpå og bløde og ostede indeni. Paneringen krydres med lidt røget paprika, og osten med finthakket jalapeño, så dine chili cheese-tops får den helt rigtige, spicy smag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Jalapeno
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Røget paprika
2 spsk
Mel til panering
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.
Bland revet gouda og jalapeño i en stor skål.
Form kugler af osteblandingen med hænderne [10 stk].
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Kom hvedemel i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko, røget paprika og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.
Vend hver ostekugle i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg ostekugler i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Server ostekugler mens de er varme.