Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer en lækker og delikat forret med et asiatisk touch. Vi finhakker rejer og blander dem med ingefærpasta og sesamolie, før vi topper det på baguetteskiver, som vi steger gyldne og sprøde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
10 g
Ingefærpasta
80 g
Sød chilisauce
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Forårsløg
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til stegning
Hak rejer fint, indtil det bliver en farslignende konsistent.
Bland rejefars, sesamolie, ingefærpasta og salt.
Skær baguette i 8 skiver.
Smør et tykt lag rejeblanding på hver brødskive.
Top med sesamfrø, og tryk frøene let ned i rejeblandingen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Overfør forsigtigt rejetoasts til stegepanden. Steg i 2-3 min, indtil brød er gyldne og sprøde.
Vend rejetoasts, og steg i 1-2 min.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, snit forårsløg fint.
Anret rejetoasts på en tallerken, og top med forårsløg.
Server med sød chilisauce i en skål ved siden af som dip.