Chokolade- og appelsinpandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chokolade- og appelsinpandekager

Chokolade- og appelsinpandekager

4 portioner | med mælkechokolade og appelsinsirup

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Chokolade og appelsin er en klassisk og herlig kombination. Her får du luftige chokoladepandekager forkælet med appelsinsirup og appelsinstykker. Top med frisk yoghurt og imponer alle rundt om bordet med disse smukke pandekager!

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

2 stk

Appelsin

100 g

Sirup

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør til stegning

5 dl

Vand til pandekager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6032 kJ
Kalorier (kcal)1442 kcal
Fedt50.6 g
Mættet fedt28.2 g
Kulhydrat210.5 g
Sukker103.9 g
Protein32.1 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Kom mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål. Opvarm i mikroovnen i 20 sek, tag ud og rør rundt. Fortsæt indtil chokolade er smeltet.

Bland vand, pandekagemiks og smeltet chokolade i en stor skål, og pisk det sammen til et glat dej.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Smelt chokolade i vandbad, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.- Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.

Lav appelsinsirup
2

Halver en appelsin.

Opvarm sirup og et stort skvæt appelsinsaft i en lille gryde på middelhøj varme.

Kog ind til en let tyknet sirup, 5-6 min. Sluk varmen, og dæk til med låg indtil servering.

Forbered appelsin
3

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener.

Top med yoghurt, og dryp med appelsinsirup og appelsinstykker.