topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospaneret torsk

Kokospaneret torsk

med pak choi-salat og asiatisk sauce

Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret torsk i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi luftige ris, bikser en frisk pak choi-salat med æble og penauts sammen, og laver en vidunderlig asiatisk sauce med ingefær, chili og sojasauce.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

½ spsk

Mel til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3507 kJ
Kalorier (kcal)838 kcal
Fedt25.4 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat106.2 g
Sukker21 g
Protein40.4 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Paner fisk
2

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og kokosmel i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav pak choi-salat
4

Imens, hak pak choi fint.

Skær æble i tynde stave.

Bland pak choi, æble, peanuts, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Lav asiatisk sauce
5

Pisk hvedemel og vand sammen til en jævning i en lille skål.

Opvarm samme stegepande (skyl af først) på middel varme.

Tilsæt sojasauce, Ginger Ninja, sød chilisauce og smør, og rør rundt. Tilsætjævning, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tag panden af varmen.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med fisk, pak choi-salat og sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image