Kokospaneret sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospaneret sej

Kokospaneret sej

med mangosalsa og cajunmayonnaise

Ugens fisk frister med et væld af spændende ingredienser. Vi paneret sej i kokosmel og panko, og steger den sprød. Samtidig koger vi ris, som vi derefter anretter i form af en kuppel. Vi laver også en sprød mangosalsa med radiser og en spicy cajunmayonnaise, og så topper vi herlighederne med frisk koriander.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 pose

Koriander

150 g

Langkornede hvide ris

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Radiser

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3602 kJ
Kalorier (kcal)861 kcal
Fedt37.7 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat95.3 g
Sukker11.6 g
Protein34.2 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Halver radiser.

Bland mango, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko, kokosmel og halvdelen af Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Imens, hak koriander fint.

Bland mayonnaise, resterende Ay Cajun-ba, et skvæt vand, salt og et nip peber i en lille skål.

6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Anret fisk og mangosalsa ved siden af.

Top med koriander.

Server med cajunmayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image