Confiteret andelår og baconkartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Confiteret andelår og baconkartofler

Confiteret andelår og baconkartofler

med pandestegt broccolini og pistacienødder

Denne elegante ret vil imponere i køkkenet og få dig til at fremstå som en ægte mesterkok! De confiterede andelår bages i ovnen, hvor også bacon-toppede kartofler ryger ind. Mens det passer sig selv, steges broccolini og pistacienødder gyldne, og en skøn rødvinssauce piskes op med smør, æble og salvie. Så er det blot at anrette måltidet så smukt som muligt og lade retten tale for sig selv.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

70 g

Bacon, tern

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

1 stk

Æble

1 pose

Salvie

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

200 g

Broccolini

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4030 kJ
Kalorier (kcal)963 kcal
Fedt53.6 g
Mættet fedt20.2 g
Kulhydrat54.6 g
Sukker16.2 g
Protein61.4 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Bag andelår
2

Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.

Bag i ovnen i 30 min.

Forbered råvarer
3

Skær æble i 1 cm både.

Hak salvie groft.

Halver citron [1/2 stk, 2P]. 

Vend kartofler med bacon [1/2 pakke, 2P] på bagepladen, når kartoflerne har 15 min tilbage.

Lav sauce
4

Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg æble i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt salvie, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt rødvinssauce, kyllingebouillon, vand [1 dl | 2 dl] og sennep, og sænk til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil æblerne er møre.

Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

Steg broccolini
5

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg broccolini og pistacienødder i 5-6 min, eller indtil broccolinien er mør.

Tilsæt et stort skvæt citronsaft lige inden servering.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden for at fremskynde tilberedningstiden.

Server
6

Anret kartofler, broccolini og andelår på tallerkener.

Server med sauce.