Denne elegante ret vil imponere i køkkenet og få dig til at fremstå som en ægte mesterkok! De confiterede andelår bages i ovnen, hvor også bacon-toppede kartofler ryger ind. Mens det passer sig selv, steges broccolini og pistacienødder gyldne, og en skøn rødvinssauce piskes op med smør, æble og salvie. Så er det blot at anrette måltidet så smukt som muligt og lade retten tale for sig selv.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
70 g
Bacon, tern
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
1 stk
Æble
1 pose
Salvie
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Kyllingebouillon
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
200 g
Broccolini
15 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
½ stk
Citron
2 spsk
Smør (trin 4)
1 dl
Vand (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Bag i ovnen i 30 min.
Skær æble i 1 cm både.
Hak salvie groft.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Vend kartofler med bacon [1/2 pakke, 2P] på bagepladen, når kartoflerne har 15 min tilbage.
Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg æble i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt salvie, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt rødvinssauce, kyllingebouillon, vand [1 dl | 2 dl] og sennep, og sænk til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil æblerne er møre.
Tag panden af varmen, og dæk til med låg.
Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccolini og pistacienødder i 5-6 min, eller indtil broccolinien er mør.
Tilsæt et stort skvæt citronsaft lige inden servering.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden for at fremskynde tilberedningstiden.
Anret kartofler, broccolini og andelår på tallerkener.
Server med sauce.