Forkæl dig selv og dine kære med en ægte luksusmiddag. Vi laver Confiteret andelår og fyldig rødvinssauce, og dertil kommer en cremet gratin med kartofler og pastinak, en lækker salat med gedeost og valnødder, og hele herligheden toppes af sprød, ovnbagt grønkål.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
1 stk
Pastinak
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
20 g
Kyllingefond
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Blandet salat
50 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Citron
50 g
Grønkål, skåret
¼ tsk
Salt til kød
½ dl
Mælk til gratin
½ tsk
Salt til gratin
1 spsk
Olie til grønkål
¼ tsk
Salt til grønkål
2 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 dl
Vand til sauce
1 spsk
Smør til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Bag i ovnen i 30 min.
Imens, skær kartofler og pastinak (skrællet) i 1/2 cm tykke skiver.
Kog kartofler og pastinak i 8-10 min, eller indtil næsten møre, og hæld vand fra.
Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og rist i ovnen i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland madlavningsfløde, hvidløg, mælk, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Fordel kartofler og pastinak i et ildfast fad, og top med sauce og finrevet ost.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre og gyldne.
Bland grønkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Fordel grønkål på bagepladen ved siden af det ildfaste fad, når andelårene har 6 min tilbage, og bag i 4-6 min, eller indtil sprød.
Tag færdigbagt grønkål ud af ovnen, og lad køle af.
Imens, skyl salat.
Halver citron.
Smuldr gedeost groft.
Bland salat, gedeost, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Kom rødvinssauce, kyllingefond, vand, smør og et nip salt og peber i en lille gryde på middelhøj varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret andelår, gratin og salat på tallerkener.
Top andelår og gratin med grønkål og salat med valnødder.
Server med sauce.