Vintervenlig confiteret and og rødvinssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vintervenlig confiteret and og rødvinssauce

Vintervenlig confiteret and og rødvinssauce

med rodfrugtgratin og gedeostsalat

Forkæl dig selv og dine kære med en ægte luksusmiddag. Vi laver Confiteret andelår og fyldig rødvinssauce, og dertil kommer en cremet gratin med kartofler og pastinak, en lækker salat med gedeost og valnødder, og hele herligheden toppes af sprød, ovnbagt grønkål.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sulfitter
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

1 stk

Pastinak

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

20 g

Kyllingefond

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Blandet salat

50 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Citron

50 g

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ dl

Mælk til gratin

½ tsk

Salt til gratin

1 spsk

Olie til grønkål

¼ tsk

Salt til grønkål

2 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5881 kJ
Kalorier (kcal)1406 kcal
Fedt95.5 g
Mættet fedt38.8 g
Kulhydrat74 g
Sukker15.2 g
Protein65.7 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

Bag andelår
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt. 

Bag i ovnen i 30 min.

Forbered rodfrugter
2

Imens, skær kartofler og pastinak (skrællet) i 1/2 cm tykke skiver.

Kog kartofler og pastinak i 8-10 min, eller indtil næsten møre, og hæld vand fra. 

Bland sauce
3

Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og rist i ovnen i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland madlavningsfløde, hvidløg, mælk, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav gratin
4

Fordel kartofler og pastinak i et ildfast fad, og top med sauce og finrevet ost. 

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre og gyldne.

Bland grønkål, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Fordel grønkål på bagepladen ved siden af det ildfaste fad, når andelårene har 6 min tilbage, og bag i 4-6 min, eller indtil sprød.

Tag færdigbagt grønkål ud af ovnen, og lad køle af.

Lav salat og sauce
5

Imens, skyl salat.

Halver citron.

Smuldr gedeost groft.

Bland salat, gedeost, et skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Kom rødvinssauce, kyllingefond, vand, smør og et nip salt og peber i en lille gryde på middelhøj varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret andelår, gratin og salat på tallerkener.

Top andelår og gratin med grønkål og salat med valnødder.

Server med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image