Creamy pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy pork tenderloin

med kogte kartofler og tyttebærsyltetøj

Her har vi sat sammen en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes sammen med en skøn sauce med champignon og fløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

200 g

Champignon

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

50 g

Tyttebærsyltetøj

400 g

Små kartofler

½ stk

Glaskål, hvid

1 pose

Bredbladet persille

2 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2655 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt29.2 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat54.8 g
Sukker19.8 g
Protein35.4 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

2

Hak svampe groft. Skær agurk i tynde skiver. Krydr agurk med et nip salt og peber i en skål.

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i skiver ( 3 pr. person), og krydr med et nip salt og peber. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Lav svampesauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande. Steg svampe i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt brun sovs, vand, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. TIP: TIlsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinemørbrad, og vend sammen. Smag til med salt og peber.

6

Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener. Top med svampesauce og persille. Server med tyttebærsyltetøj.