Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Skalotteløg
2 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
8 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
140 g
Bacon, tern
1 pose
Bredbladet persille
½ spsk
Olie til stegning
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Hak tomat groft.
Skyl rucola.
Hak persile og hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil til ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon og skalotteløg i 3-4 min, eller indtil let brunet. Tilsæt tomat, og steg videre i 2-3 min, eller indtil næsten blød. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, Hello Sunrise, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt og peber, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt rucola, persille og pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato og resterende finrevet ost.