Lad os friste med herlige kartofler, smagsat med smør og akkompagneret af saftig kylling i en vidunderlig cremet basilikumsauce. Den forfriskende æblesalat serveres i perfekt harmoni med balsamicoeddike og giver balance til retten. Et mættende, enkelt og lækkert måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
400 g
Små kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
60 g
Blandet salat
1 pose
Basilikum
280 g
Kyllingebryst
20 g
Solsikkefrø
1 stk
Æble
efter behov
Smør (trin 5)
efter behov
Smør (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Hak basilikum groft. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Kog kartofler i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt en klat smør* og et nip salt, og vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og vend med Hvide Løjer & Urter og en smule olivenolie* i en skål. Steg kylling i 3-4 min på hver side, og overfør til en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær æble i tynde, halve skiver. Bland en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen. TIP: Vent med at vende sammen til lige før servering, så grøntsagerne forbliver helt sprøde.
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og halvdelen af basilikum, og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*.
Anret kartofler, kylling og æblesalat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top med solsikkefrø og resterende basilikum.