Cremet gedeostspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet gedeostspaghetti

Cremet gedeostspaghetti

med ovnbagt peberfrugt og pinjekerner

Er I en famile, som elsker pasta, er det måske på tiden at prøve en ny variant. Vi hjælper gerne med denne spændende opskrift på spaghetti i en cremet sauce med skalotteløg, hvidløg, soltørrede tomater og fløde. Vi topper vores pasta med ovnbagt peberfrugt, pinjekerne-pangrattato, gedeost og frisk kørvel.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Soltørrede tomater

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Skalotteløg

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Citronpeber

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Kørvel

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3509 kJ
Kalorier (kcal)839 kcal
Fedt40.9 g
Mættet fedt20.1 g
Kulhydrat85.1 g
Sukker15.1 g
Protein28.9 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak skalotteløg og soltørrede tomater fint. 

Pluk kørvel.

 

Kog pasta
3

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pinjekerne-pangrattato
4

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pinjekerner og panko [1/2 pose, 2P] i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Bland pinjekerner, panko, finrevet ost og citronpeber [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Lav sauce
5

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg, hvidløg og soltørrede tomater i 1-2 min, eller indtil bløde og velduftende.

Tilsæt pastavand [1,5 dl | 3 dl], grøntsagsbouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med peberfrugt, pangrattato og kørvel.

Drys med smuldret gedeost.