Cremet kokossuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet kokossuppe

Cremet kokossuppe

med søde kartofler og stegte kidneybønner

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

Når vinteren lurer udenfor, er en lækker suppe en god måde at få varmen på. I aften laver vi en suppe med masser af spændende ingredienser. Kokossuppe med søde kartofler, kidneybønner, kokosmælk, hvidløg og forårsløg.

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Hvedefri
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Panamad

1 pakke

Kidneybønner

450 g

Sød kartoffel

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2254 kJ
Kalorier (kcal)539 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat62.5 g
Sukker13.9 g
Protein14.7 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg forårsløg og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Panamad og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek.

Lav suppe
4

Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater, vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon.

Bring i kog, og lad simre på middel varme i 10-12 min, eller indtil let tyknet.

Krydr suppe
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret kokossuppe i dybe tallerkener.

Top med søde kartofler.