topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet nudelkarry

Cremet nudelkarry

med pandestegte grøntsager og saltede peanuts

En rigtig god weekend må gerne starte med hyggelig aftensmad om fredagen, og vi har den helt rigtige opskrift! Cremet nudelkarry med stegt blomkål, peberfrugt og champignon får en fantastisk smag af at blive krydret med ingefær, sojasauce og karrypasta. Vi topper herlighederne med saltede peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Hurtig
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Selleri
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

137.5 g

Blomkål

1 stk

Peberfrugt

200 g

Champignon

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

30 g

Rød karrypasta

200 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)650 kcal
Energi (kJ)2719 kJ
Fedt28.66 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat71.68 g
Sukker13.1 g
Protein20.27 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Skær svampe i tynde skiver. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg blomkål i 2-3 min, eller indtil næsten bløde, og skru op til høj varme.

Tilsæt peberfrugt og svampe, og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde og let brunet.  

Krydr med et stort nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så grøntsagerne hurtigere bliver færdige.

Kog nudler
3

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. 

Snit forårsløg fint. 

Hak peanuts groft.

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Skyl nudler under koldt vand.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme. 

Steg hvidløg, ingefær og karrypasta i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, grøntsagsbouillon og nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Smag til med salt  og peber. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Tilsæt grøntsager og nudler
5

Tilsæt grøntsager og nudler til stegepanden, og vend sammen.

Server
6

Anret nudelkarry i dybe tallerkener.

Top med peanuts og forårsløg.