Er I en familie, der elsker pasta? Så skal du overraske med denne yderst velsmagende og innovative pastaret! Vi laver en skøn cremet sauce med prosciutto, hvidløg, tomat, persille, ost og crème fraiche. Vi blander saucen med spaghetti direkte i stegepanden, og serverer med en grøn rucolasalat med agurk, sennep og græskarkerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Kruspersille
50 g
Prosciutto
2 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak prosciutto, tomat og persille groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Skyl rucola.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en mule bid.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, tomat, persille, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet.
Bland agurk, rucola og honning-sennepsdressing i en stor skål.
Tilsæt pasta til stegepanden, og vend med sauce.
Smag til med salt og peber.
TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene ikke kan lide smagen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende finrevet ost.
Server med rucolasalat toppet med græskarkerner.