Lækker vegetarisk pastaopskrift med maksimerede smag. På bare 25 minutter serverer du velkogt spaghetti med en flødebaseret sauce lavet af hvidløgsstegt halloumi, chili, lagret ost, citronskal og persille. Til dette en frisk kålsalat og citronbåde. En perfekt måde at tilfredsstille din sult på!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Spaghetti
200 g
Halloumi
1 stk
Skalotteløg
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Citron
1 stk
Rød chili
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
250 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
150 g
Kålblanding, skåret
2 stk
Æg
½ dl
Vand
Skær halloumi i 1 cm tern. Læg i en skål med koldt vand*. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. TIP: Klip spaghettien i mindre stykker med en saks i gryden.
Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær citron i både. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Hak persille fint. Dup halloumi tør med køkkenrulle.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg og halloumi i 7-10 min. TIP: Halloumien skal steges gylden.
Bland madlavningsfløde, æggeblomme, grøntsagsbouillon, revet ost, chili og 1/2 persille i en skål. Tilsæt til panden med halloumi. Lad simre i 1 min. Tilsæt spaghetti og pastavand. Rør i 1 min. Smag til med salt* og peber*.
Bland kålblanding, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.
Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde og kålsalat.