topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet spaghetti

Cremet spaghetti

med halloumi, chili & kålsalat

Lækker vegetarisk pastaopskrift med maksimerede smag. På bare 25 minutter serverer du velkogt spaghetti med en flødebaseret sauce lavet af hvidløgsstegt halloumi, chili, lagret ost, citronskal og persille. Til dette en frisk kålsalat og citronbåde. En perfekt måde at tilfredsstille din sult på!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Spaghetti

200 g

Halloumi

1 stk

Skalotteløg

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Citron

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

150 g

Kålblanding, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)407 kcal
Energi (kJ)1701 kJ
Fedt28.92 g
Mættet fedt17 g
Kulhydrat4.15 g
Sukker3.8 g
Protein29.14 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog spaghetti
1

Skær halloumi i 1 cm tern. Læg i en skål med koldt vand*. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden. TIP: Klip spaghettien i mindre stykker med en saks i gryden.

Forbered grøntsager
2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær citron i både. Halver chili på langs. Fjern kerner. Hak fint. Hak persille fint. Dup halloumi tør med køkkenrulle.

Steg halloumi
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg skalotteløg, hvidløg og halloumi i 7-10 min. TIP: Halloumien skal steges gylden.

Lav sauce
4

Bland madlavningsfløde, æggeblomme, grøntsagsbouillon, revet ost, chili og 1/2 persille i en skål. Tilsæt til panden med halloumi. Lad simre i 1 min. Tilsæt spaghetti og pastavand. Rør i 1 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav kålsalat
5

Bland kålblanding, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde og kålsalat.