Cremet svampetortelloni-gratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svampetortelloni-gratin

Cremet svampetortelloni-gratin

med sauteret porre og sprød pangrattato

I aften laver vi en cremet gratin fyldt med spændende ingredienser. Vi steger porre med hvidløg og citronpeber, og lader den derefter simre i en sauce med misopasta, fløde og tortelloni. Vi kommer det hele i et ildfast fad, topper med pangratatto med purløg, og gratinerer det gyldent. Frisk rucola med citron giver fin kontrast til den lidt tunge gratinen.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Porre

1 pose

Purløg

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

½ stk

Citron

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 g

Citronpeber

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4037 kJ
Kalorier (kcal)965 kcal
Fedt63.9 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat76.9 g
Sukker11.8 g
Protein21.8 g
Salt4.6 g

Redskaber

Ildfast fad

Fremgangsmåde

Forbered porre
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær porre i tynde, halve skiver.

 

Steg porre
2

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 4-5 min, eller indtil blød.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Bland panko, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav sauce
3

Tilsæt hvidløg of citronpeber til stegepanden med porre, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt misopasta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og vand [3 dl | 6 dl], og sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pasta er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Lav gratin
4

Overfør pasta til et ildfast fad (hvis du ikke bruger en ovnsikker pande), og top med pangratatto.

Gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil pangratattoen begynder at blive sprød.

Forbered rucola
5

Imens, halver citron [1/2 stk, 2P].

Skyl rucola.

Bland rucola, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et skvæt citronsaft og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Server
6

Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.

Top med rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image