Cremet svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kogte kartofler og tyttebærsyltetøj

Her har vi sat sammen en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes sammen med en skøn sauce med champignon og fløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

200 g

Champignon

1 stk

Agurk

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Svinemørbrad

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

50 g

Tyttebærsyltetøj

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2722 kJ
Kalorier (kcal)651 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat53.6 g
Sukker17.1 g
Protein37.6 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Forbered grøntsager
2

Hak svampe groft. Skær agurk i tynde skiver. Krydr agurk med et nip salt* og peber* i en skål.

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i skiver ( 3 pr. person), og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Lav svampesauce
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne. Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, hvedemel* [½ spsk | 1 spsk], salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et stort nip peber*, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinemørbrad, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener. Top med svampesauce og persille. Server med tyttebærsyltetøj.