Her har vi sat sammen en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes sammen med en skøn sauce med champignon og fløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
200 g
Champignon
1 stk
Agurk
250 g
Svinemørbrad
1 pose
Bredbladet persille
100 g
Brun sovs
(Indeholder Mælk)
50 g
Tyttebærsyltetøj
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber. Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Hak svampe groft. Skær agurk i tynde skiver. Krydr agurk med et nip salt og peber i en skål.
Skær svinemørbrad i skiver ( 3 pr. person), og krydr med et nip salt og peber. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande. Steg svampe i 4-5 min, eller indtil gyldne. Tilsæt brun sauce, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [¼ tsk | ½ tsk] og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. TIP: TIlsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Tilsæt svinemørbrad, og vend sammen. Smag til med salt og peber.
Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener. Top med svampesauce og persille. Server med tyttebærsyltetøj.