Her har vi sammensat en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes med en skøn sauce af champignon og madlavningsfløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Agurk
200 g
Champignon
50 g
Tyttebærsyltetøj
400 g
Små kartofler
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Smør til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber.
Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Hak svampe groft.
Skær agurk i tynde skiver, og overfør til en skål. Krydr med et nip salt og peber.
Hak persille fint.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Steg ad omgange, hvis ikke alle stykker kan være på stegepanden på en gang.
Opvarm olivenolie i samme stegepande.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, vand, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt svinemørbrad, og smag til med et nip salt og peber.
Vend smør og persille i kartoflerne lige inden servering.
Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener.
Top med svampesauce.
Server med tyttebærsyltetøj.