Cremet svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet svinemørbrad

Cremet svinemørbrad

med kogte kartofler og tyttebærsyltetøj

Her har vi sammensat en dejlig kombination af velsmagende og velkendte ingredienser, der passer til alle aldre. Vidunderlig svinemørbrad, som først steges, og derefter vendes med en skøn sauce af champignon og madlavningsfløde. Klassisk tilbehør er kogte kartofler, agurk og tyttebærsyltetøj.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Hurtig
Allergener:
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Agurk

200 g

Champignon

50 g

Tyttebærsyltetøj

400 g

Små kartofler

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2719 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat51.7 g
Sukker19 g
Protein35.2 g
Salt3.3 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og krydr med et nip salt og peber.

Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Forbered grøntsager
2

Hak svampe groft.

Skær agurk i tynde skiver, og overfør til en skål. Krydr med et nip salt og peber.

Hak persille fint.

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Steg ad omgange, hvis ikke alle stykker kan være på stegepanden på en gang.

Lav svampesauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, vand, salt og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinemørbrad, og smag til med et nip salt og peber.

Vend smør og persille i kartoflerne lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og agurk på tallerkener.

Top med svampesauce.

Server med tyttebærsyltetøj.