Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer

Cypriotiske svine- og kalvekødskoftaer

2 portioner | med persille-yoghurtdressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. På Cypern kan man godt lide at spise meze, som er et samlingsnavn for små retter. En af de mest populære er koftaer, som er små aflange krydrede bøffer. Vores variant indeholder hakket svine- og kalvekød, Panamad krydderi og persille, og vi serverer dem med en fantastisk persille-yoghurtdressing med hvidløg.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg til koftas

½ tsk

Salt til koftas

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1501 kJ
Kalorier (kcal)359 kcal
Fedt18.9 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat14.5 g
Sukker0.5 g
Protein32.9 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fars
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp, Panamad, hvidløg, salt, et nip peber og halvdelen af ​​persille i en stor skål.

Form fars til 8 cm lange koftaer (3 pr. person).

Steg koftaer
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg koftaer i 2-3 min, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 6-7 min, eller indtil gennemstegte. VIGTIGT: Koftaerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav persille-yoghurtdressing
3

Bland yoghurt, hvidløg resterende persille, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Server koftaer med persille-yoghurtdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image