Nyd en elegant middag med vores friske, dildpanerede kuller. Vi laver sprøde fritter og en frisk salat med tomat og olivenolie til, og serverer med remoulade og citronbåde. Så enkelt og lækkert kan det gøres!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
2 g
Citronpeber
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 pose
Dild
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Romainesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Citron
75 g
Remoulade
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med citronpeber, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Hak dild fint.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko og dild i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Imens, hak tomat groft.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Bland salat, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær citron i både.
Anret fritter, fisk og salat på tallerkener.
Server med remoulade og citronbåde.