Dildpaneret kuller og citronpeberfritter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dildpaneret kuller og citronpeberfritter

Dildpaneret kuller og citronpeberfritter

med remoulade og tomatsalat

Nyd en elegant middag med vores friske, dildpanerede kuller. Vi laver sprøde fritter og en frisk salat med tomat og olivenolie til, og serverer med remoulade og citronbåde. Så enkelt og lækkert kan det gøres!

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

2 g

Citronpeber

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Dild

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Romainesalat

1 stk

Tomat

1 stk

Citron

75 g

Remoulade

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2789 kJ
Kalorier (kcal)667 kcal
Fedt25.8 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat69.1 g
Sukker9.8 g
Protein41.4 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med citronpeber, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner fisk
2

Hak dild fint.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko og dild i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

Steg fisk
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Lav salat
4

Imens, hak tomat groft.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Bland salat, tomat, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Forbered citron
5

Skær citron i både.

Server
6

Anret fritter, fisk og salat på tallerkener.

Server med remoulade og citronbåde.