topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Andebryst á l’orange

Andebryst á l’orange

med blød pastinakmos and frisk salat

Andebryst á l’orange er en fantastisk velsmagende ret og noget nemmere at lave end en hel and. Vi steger andebryst, og samtidig laver vi en blød mos med kartofler og pastinak. Vi laver også en frisk salat med valnødder, citron og syltet skalloteløg. Vi topper vores and med en vidunderlig appelsinsauce med timian og rødvin.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Citron

1 stk

Skalotteløg

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

340 g

Andebryst, sous vide

60 g

Blandet salat

1 stk

Pastinak

1 pose

Timian

1 stk

Appelsin

500 g

Bagekartoffel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3643 kJ
Kalorier (kcal)871 kcal
Fedt45.5 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat78.3 g
Sukker20.2 g
Protein40.3 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav pastinakmos
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Tag andebryst ud af køleskabet, og krydr med salt.

Skræl kartoffel og pastinak, og skær i 2 cm tern.

Kog kartofler og pastinak i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt mælk, salt og et nip peber, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Sylt skalloteløg
2

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Halver citron.

Skyl salat.

Bland skalotteløg, salt, sukker og citronsaft i en stor skål.

Steg andebryst
3

Placer andebryst med skindsiden nedad i en stegepande på middelhøj varme, og steg i 7-8 min, eller indtil gylden og sprød.

Vend andebryst, og steg videre i 3 min.

Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

Forbered råvarer
4

Imens, skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Pluk timian.

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Lav appelsinsauce
5

Smelt smør i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Tilsæt timian og appelsin, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt rødvinssauce og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Vend olivenolie, salat og valnødder i skålen med skalotteløg lige inden servering.

Server
6

Skær andebryst i tynde skiver.

Anret andebryst, kartofler og salat på tallerkener.

Top med appelsinsauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image