Påske-crostini med prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Påske-crostini med prosciutto

Påske-crostini med prosciutto

Delevenlig ret | med mozzarella og honning

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Påsken står for døren og indbyder til gæster og festlige komsammener. Og her er vores Påske-crostini med prosciutto et sikkert hit som snack eller forret til både store og små. Og så er crostinierne lynhurtige at lave, så du kan bruge mere tid sammen med dine gæster og mindre tid i køkkenet.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

50 g

Prosciutto

25 g

Honning

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til brød

¼ tsk

Salt til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1779 kJ
Kalorier (kcal)425 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat42.1 g
Sukker12.8 g
Protein21.8 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Skær brød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær brød i 6 skiver. 

Lav crostini
2

Placer brød på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

Forbered topping
3

Halver prosciutto.

Hak basilikum groft.

Hæld væde fra mozzarella, og skær i 6 skiver.

Server
4

Top crostini med mozzarella og prosciutto.

Dryp med honning, og pynt med basilikum.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.