Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Påsken står for døren og indbyder til gæster og festlige komsammener. Og her er vores Påske-crostini med prosciutto et sikkert hit som snack eller forret til både store og små. Og så er crostinierne lynhurtige at lave, så du kan bruge mere tid sammen med dine gæster og mindre tid i køkkenet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
50 g
Prosciutto
25 g
Honning
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
½ spsk
Olie til brød
¼ tsk
Salt til brød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær brød i 6 skiver.
Placer brød på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.
Halver prosciutto.
Hak basilikum groft.
Hæld væde fra mozzarella, og skær i 6 skiver.
Top crostini med mozzarella og prosciutto.
Dryp med honning, og pynt med basilikum.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.