Enkel toscansk svinekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Enkel toscansk svinekødspasta

Enkel toscansk svinekødspasta

med grønkål og frisk basilikum

Slip din indre italiener løs og lav en toscansk pastaret i et snuptag! Denne ret er perfekt, når både voksne og børn er sultne, og maden hurtigt skal på bordet. Vi koger rigatoni og blander med gyldenstegt hakket svinekød i en velsmagende sauce med grønkål. Vi topper med revet ost og frisk basilikum.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

50 g

Grønkål, skåret

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Souvlaki-krydderi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3742 kJ
Kalorier (kcal)894 kcal
Fedt47 g
Mættet fedt24.5 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker8.9 g
Protein44 g
Salt7.6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg kød
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, skær tomat i 1 cm tern.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde, Mamas Favorit og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pastavand, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta, salt og et nip peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og basilikum.