Slip din indre italiener løs og lav en toscansk pastaret i et snuptag! Denne ret er perfekt, når både voksne og børn er sultne, og maden hurtigt skal på bordet. Vi koger rigatoni og blander med gyldenstegt hakket svinekød i en velsmagende sauce med grønkål. Vi topper med revet ost og frisk basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
50 g
Grønkål, skåret
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Souvlaki-krydderi
1.5 dl
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med Souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, skær tomat i 1 cm tern.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde, Mamas Favorit og kyllingebouillon, og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt pastavand, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta, salt og et nip peber, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og basilikum.