topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farsbrød

Farsbrød

med rodfrugter og hvidløgsyoghurt

Her har vi lavet en opskrift på et saftigt og velsmagende farsbrød bagt med oregano, rosmarin, hvidløg og vores færdige krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Farsbrødet får selskab i ovnen af ​​rodfrugter, som derefter blandes med salatmix og toppes med solsikkekerner. Farsbrødet og rodfrugtsalaten serveres med en cremet hvidløgsyoghurt.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Rodfrugtsmix

1 stk

Rosmarin

2 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Oregano, tørret

60 g

Blandet salat

20 g

Solsikkefrø

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)630 kcal
Energi (kJ)2636 kJ
Fedt25.69 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat57.55 g
Sukker17.5 g
Protein39.77 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Hak rosmarin [1 stilk | 2 stilke] fint. Hak hvidløg [1 stk | 2 stk] fint. Skær rodfrugter (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir sammen med resterende hvidløg (uskrællet). Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med halvdelen af rosmarin og et stort nip salt* og peber. Bag i 20-25 min, eller indtil møre.

Bland fars
2

Bland hakket oksekød, hakket hvidløg, Jorden Rundt, panko, æg* [1 stk | 2 stk], hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], salt* [½ tsk | 1 tsk], oregano, et nip peber* og resterende rosmarin i en stor skål.

Form farsbrød
3

Form fars til 4 cm x 2 cm farsbrød [1 stk, 2P | 2 stk, 4P]. Placer farsbrød på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 25 min, eller indtil gennemtilberedt. VIGTIGT: Farsbrødet er færdigt, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Pres bagt hvidløg ud af skrællen, mos med en gaffel, og bland med yoghurt i en lille skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav rodfrugtsalat
5

Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. Bland salat, rodfrugter, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. Skær farsbrød i 3 cm skiver.

Server
6

Anret farsbrød og rodfrugtsalat på tallerkener. Top med solsikkefrø. Server med hvidløgsyoghurt.