Julede crostini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Julede crostini

Julede crostini

Delevenlig ret | med gedeost og prosciutto

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort. Til jul og festlige dage er disse prosciutto- og gedeostcrostini med små rosmarinjuletræer en fantastisk hapser. Og så er de lynhurtige at lave, hvilket betyder, at du har mere tid med dine gæster, og skal bruge mindre tid i køkkenet.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Prosciutto

40 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Rosmarin

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2484 kJ
Kalorier (kcal)594 kcal
Fedt18.1 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker19 g
Protein23.5 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Lav crostini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær baguette i 1,5 cm tykke skiver. 

Placer brød på en bageplade med bagepapir, dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.

Bag i ovnens midterste rille i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.

Forbered rosmarin
2

Klip små stykker af rosmarinstilken, så de ligner juletræer.

Tilsæt gedeost
3

Smør gedeost på hver crostini.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip peber.

Server
4

Top crostini med prosciutto, tranebær og små rosmarinjuletræer.