Amerikanske fiskefingre-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske fiskefingre-hotdogs

Amerikanske fiskefingre-hotdogs

med sprøde fritter og frisk rødkålssalat

Hotdogs elskes af de fleste store og små, og kan varieres rigtig meget. Aftenens spændende variant indeholder med pankopaneret fisk krydret med røget paprika, som vi steger gylden, og en fantastisk dip krydret med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter og en frisk rødkålssalat med gulerod.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Selleri
Fisk
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 g

Røget paprika

300 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Vand til dip

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3650 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt34.3 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat94.4 g
Sukker13.3 g
Protein49.6 g
Salt4.3 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav salat
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland fraiche, mayonnaise, vand og Mamas Favorit i en lille skål.

Bland gulerod, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner fisk
3

Skær fisk i strimler (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel, røget paprika salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisk sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Varm brød
5

Imens, lav et snit i pøslebrød.

Varm i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Fyld pølsebrød med fisk.

Dryp med halvdelen af dressing.

Server med fritter, rødkålssalat og resterende dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image