Tag din taco til det næste niveau med en delikatessefisk i tortillaen. Kulmule er en fisk, der kan matches med skarpe smag, og stikkende cajunmayo, jalapeno og Hello Mexico-krydderiblanding er perfekte smagsforstærkere i denne ret. Kålsalat, tomat, lime samt koriander og rødløg udgør en fantastisk fyldning i disse friske tacos, og sammen med den panerede kulmule venter en førsteklassens middag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
1 pose
Koriander
2 stk
Tomat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime, økologisk
75 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
Tex-Mex
½ stk
Rødløg
1 stk
Jalapeno
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær lime i både. Skær fisk i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en dyb tallerken. Vend fisk i panering, og overfør til en ren tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Vend snittet salat [1/2 pose, 2P] med et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med kålsalat, fisk og tomatsalat. Top med jalapeño og resterende koriander.