Fransk inspireret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret kylling

Fransk inspireret kylling

med cremede cannellinibønner og pæresalat

I aften går den kulinariske rejse til Frankrig, og vi frister med kylling i ovnen, krydret med citronpeber. Vi laver også cannellinibønner, som får lov at simre i en skøn sauce med hvidløg, fløde, persille og citronsaft. Frisk tilbehør er en syrlig salat med rucola, pære og solsikkekerner.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

280 g

Kyllingebryst

2 g

Citronpeber

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Cannellinibønner

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

40 g

Rucola

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2898 kJ
Kalorier (kcal)693 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt13.9 g
Kulhydrat40.8 g
Sukker11.2 g
Protein49.6 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kylling
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og citronpeber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Skyl bønner under koldt vand i en si.

Steg hvidløg
3

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilbered cannellinibønner
4

Tilsæt bønner, madlavningsfløde, vand [1/2 dl | 1 dl], kyllingebouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre på middellav varme i 6-7 min.

Tilsæt persille og citronsaft [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.

Forbered salat
5

Imens, skyl rucola. 

Skær pære i tynde, halve skiver.

Bland rucola, pære, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær kylling i skiver. 

Server
6

Anret bønner i dybe tallerkener. 

Top med kylling.

Server med pæresalat toppet med solsikkefrø.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image