Fransk kylling 'cordon bleu' og persillesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk kylling 'cordon bleu' og persillesauce

Fransk kylling 'cordon bleu' og persillesauce

med blød kartoffelmos og pære-valnødssalat

I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Kylling Cordon Blue indebærer, at kyllingebrystet bliver fyldt og ovnstegt til perfektion. Vi fylder vores kylling med sennep, mayo, bacon og ost, og panerer den derefter i panko. Fantastisk tilbehør er kartoffelmos, persillesauce og en frisk pære-valnødssalat med honning-sennepsdressing.

Allergener:
Nødder
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12.5 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

62.5 g

Bacon, skiver

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Pære

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6148 kJ
Kalorier (kcal)1469 kcal
Fedt64.6 g
Mættet fedt30.6 g
Kulhydrat91.3 g
Sukker16.8 g
Protein66.6 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern.

Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, finrevet ost, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og dæk til med låg.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Lav pære-valnødssalat
2

Imens, fordel valnødder på en bageplade med bagepapir, og rist i ovnen i 5-6 min, eller indtil velduftende. Tag ud af ovnen, og lad køle af.

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.

Hak persille fint, og skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl rucola.

Bland pære, valnødder og rucola i en mellemstor skål. Vend med honning-sennepsdressing og et nip salt og peber lige inden servering.

Forbered kylling
3

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst på et andet skærebræt, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv. Krydr med salt, fyld med sennepsmayonnaise, en skive bacon og gouda, og fold sammen.

Kom hvedemel i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland panko, salt og et nip peber i en tredje dyb tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Vær forsigtig, når du panerer, så fyldet ikke falder ud. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav persillesauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.Tilsæt madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt persille, salt og et nip peber, og rør rundt.

Server
6

Anret kylling og kartoffelmos på tallerkener.

Server med persillesauce og pære-valnøddesalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image