Fransk inspireret hotdog
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk inspireret hotdog

Fransk inspireret hotdog

med karamellierede løg og saftig pæresalat

Hotdogs er altid et hit, og der findes mange måder at variere dem på. Vores skønne variant byder på lune hotdogbrød med sennepsmayonnaise, kålpølse og karamelliseret løg. Skønne tilbehør er sprøde, hjemmelavede fritter og en frisk pæresalat med rucola, citron og ristede hasselnødder.

Allergener:
Nødder
Æg
Sennep
Sulfitter
Hvede
Havre
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

320 g

Kålpølse

300 g

Kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

40 g

Rucola

1 stk

Løg

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliseret løg

½ tsk

Sukker til karamelliseret løg

¼ tsk

Salt til karamelliseret løg

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5297 kJ
Kalorier (kcal)1266 kcal
Fedt74.8 g
Mættet fedt17.8 g
Kulhydrat106.2 g
Sukker20.9 g
Protein37.7 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Lav salat
3

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skyl rucola.

Halver citron.

Hak hasselnødder groft.

Lav dressing
4

Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.

Fordel hasselnødder i et hjørne af bagepladen, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg pølser
5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte, og halver på langs.

Lav et snit i pølsebrød, og varm i ovnen i 2-3 min.

Bland rucola, pære, hasselnødder, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret salat og fritter på tallerkener.

Smør pølsebrød med sennepsmayonnaise, og fyld med pølse og karamelliserede løg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image