topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fransk kuller 'meunière'

Fransk kuller 'meunière'

med kapers og hvidløgsstegte grønne bønner

"Meunière" er en fransk metode til tilberedning af fisk med smør, persille og citron. Ugens fisk er kuller, som vi lader simre i en den skønne citronsauce som også indeholder kapers. Vi serverer vi vores kuller meunière med blød kartoffelmos og hvidløgsstegt skalotteløg og grønne bønner.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

30 g

Kapers

150 g

Grønne bønner

500 g

Bagekartoffel

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2228 kJ
Kalorier (kcal)532 kcal
Fedt18.7 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat54.7 g
Sukker8 g
Protein37.2 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak persille og hvidløg fint.

Halver citron.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Skær ender af grønne bønner.

Bland citronsaft, persille, salt og vand i en lille skål.

Steg grønne bønne
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg skalotteløg og grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Overfør til en tallerken, og dæk til.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på den ene side.

Lav sauce
5

Vend fisk, tilsæt kapers, citronbouillon og smør, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartoffelmos, grønne bønner og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image