Amerikansk 'fried chicken'-sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'fried chicken'-sandwich

Amerikansk 'fried chicken'-sandwich

med fritter og spinat-æble salat

I aften laver vi en skøn sandwich som vi fylder med stegt kylling paneret med panko og chili, og en cremet ranchdressing med fraiche, mayonnaise og hvidløg. Vi serverer vores sandwich med sprøde, hjemmelavede fritter og og en frisk salat med spinat, æble og olivenolie.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

1 g

Chiliflager

60 g

Spinat

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til glaze

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4580 kJ
Kalorier (kcal)1095 kcal
Fedt37 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat129.8 g
Sukker19.7 g
Protein62.3 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål, og stil til side.

Lav salat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Bland æble og spinat i en stor skål. Tilsæt olivenolie og salt lige inden servering, og vend sammen.

Lav et snit i pølsebrød, og smør med smør.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Paner kylling
4

Krydr kylling med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland Hello Sunrise, chiliflager og panko i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Imens, varm pølsebrødi ovnen i 2-3 min.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret fritter og salat på tallerkener.

Smør brød med ranchdressing, og fyld med kylling.

Server med resterende ranchdressing.