Brunkage-æblecrumble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brunkage-æblecrumble

Brunkage-æblecrumble

Delevenlig ret | med hjemmebagte brunkager

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Prøv denne æblecrumble med et låg af brunkagedej og mandler, serveret med crème fraiche. Resterende brunkagedej bager du brunkager ud af, som kan spises til crumblen eller i hele december måned.

Allergener:
Gluten
Mælk
Nødder
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Brunkagedej

(Indeholder Gluten, Mælk, Nødder, Hvede)

4 stk

Æble

1 stk

Citron

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Sukker til kage

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6772 kJ
Kalorier (kcal)1619 kcal
Fedt91.1 g
Mættet fedt35.4 g
Kulhydrat174.2 g
Sukker100.1 g
Protein24.5 g
Salt2.4 g

Fremgangsmåde

Forbered æble
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Skær æble i små stykker.

TIP: Skræl æblerne før de skæres i stykker, hvis du ønsker en mere traditionel crumble.

Forbered crumble
2

Halver citron.

Bland æble, sukker, et stort skvæt citronsaft og et nip salt i et mellemstort ildfast fad.

Bag crumble og brunkager
3

Hak mandler fint.

Riv halvdelen af brunkagedej groft.

Drys revet brunkagedej og mandler over æbleblanding.

Bag crumble i ovnen indtil topping er gylden og frugt mør, 20-25 min.

Skær resterende brunkagedej i 0,5 cm tykke skiver. Placer på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne.

TIP: Frugten er mør, når du nemt kan stikke hul i dem med en gaffel.

Server
4

Server crumble med crème fraiche og brunkager ved siden af.