Glaseret medister med rødkålssalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Glaseret medister med rødkålssalat

Glaseret medister med rødkålssalat

Lad de syrlige æbler, den salte sennep og den søde glasering danse julevals i din mund. Mange af os spiser medisteren som pålæg, og 45% af os har pålægsrester i julen. Derfor har vi udviklet denne nyfortolkning til jer!

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
SværhedsgradMedium
sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

1

Skær medisteren i stykker på ca. 10-12 cm.

2

Varm en pande op på medium varme og kom sukkeret på og vent til det bliver gyldent. Når sukkeret er gyldent, tilsættes smørret på panden. Lad det smelte sammen med sukkeret i ca. 10-15 sekunder. Kom herefter vand på panden og lad det hele samle sig i ca. 30 sekunder.

3

Kom nu medisteren på panden og lad det glasere i sukkermassen i ca. 1-2 min.

4

Skær æblet i skiver og vend det sammen med rødkål, 2 tsk. sennep (4 pers) / 1 tsk. sennep (2 pers) og olivenolien.

5

Smag til med salt og friskkværnet peber.

6

Server med grovkornet sennep.