Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Goan Xacuti er et indisk krydderi, som vi i aften steger sammen med kebab, rødløg, sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris og en asiatisk slaw med glaskål, kålsalat og srirachamayonnaise. Og det spændende måltid er desuden klar til at nydes på under en halv time.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Sød chilisauce
½ g
Chiliflager
4 g
Goan Xacuti
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Rødløg
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Glaskål, hvid
150 g
Jasminris
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.
Bland glaskål, snittet kålsalat, sriracha, mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en stor skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab og rødløg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Goan Xacuti og chiliflager [1/2 pakke, 2P], og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør rundt.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab.
Server med asiatisk slaw.