Goan Xacuti-krydret vegetarkebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Goan Xacuti-krydret vegetarkebab

Goan Xacuti-krydret vegetarkebab

med asiatisk slaw og jasminris

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Goan Xacuti er et indisk krydderi, som vi i aften steger sammen med kebab, rødløg, sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris og en asiatisk slaw med glaskål, kålsalat og srirachamayonnaise. Og det spændende måltid er desuden klar til at nydes på under en halv time.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Klimavenlig
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Sød chilisauce

½ g

Chiliflager

4 g

Goan Xacuti

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rødløg

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Glaskål, hvid

150 g

Jasminris

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3469 kJ
Kalorier (kcal)829 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt53.1 g
Kulhydrat88.3 g
Sukker20.6 g
Protein25.3 g
Salt7.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.

Bland glaskål, snittet kålsalat, sriracha, mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en stor skål.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab og rødløg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Goan Xacuti og chiliflager [1/2 pakke, 2P], og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør rundt.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab.

Server med asiatisk slaw.