Grøn linsesalat og gedeostdressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grøn linsesalat og gedeostdressing

Grøn linsesalat og gedeostdressing

med granatæble og friske urter

I humør til en varm salat pakket med aromatiske smage? Vores Grøn linsesalat og gedeostdressing er indbegrebet af grøn og mættende forkælelse, med mynte, koriander og syrlige granatæblekerner, der giver en herlig og frisk pause fra det sædvanlige.

Allergener:
Mælk
Nødder
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Grønne linser

450 g

Sød kartoffel

4 g

Harissa-krydderi

½ stk

Granatæble

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte & koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

12.5 g

Honning

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til linser

½ spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2627 kJ
Kalorier (kcal)628 kcal
Fedt24.6 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker18.2 g
Protein22.6 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skyl linser under koldt vand i en si.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både. 

Hak mynte og koriander groft.

Bag grøntsager
2

Fordel sød kartoffel og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg linser
3

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg og Harissa-krydderi i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt linser, grøntsagsbouillon og salt, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

Imens, bland honning, sennep, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Pisk gedeost, vand og et nip peber sammen til en dressing med en gaffel i en anden lille skål.

Forbered granatæble
4

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav salat
5

Lad grøntsager køle af i 3-4 min, når de er færdigbagte.

Bland grøntsager og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Server
6

Anret linser og salat i skåle.

Top med granatæble, urter og cashewnødder.

Dryp med gedeostdressing.